Băile Băița scoase la vânzare, cât e prețul

baile-boita

„Proprietate specială de 25.000 mp de vânzare, Băile Băița”, este titlul unui anunț publicat recent pe un site de imobiliare, informează zcj.ro.

„RE/MAX Concept vă oferă ocazia de a achiziționa și dezvolta stațiunea balneo-climaterică Băile Băița. Datorită poziționării geografice, precum și a izvoarelor sale cu proprietăți terapeutice, Băile Băița pot fi considerate investiția perfectă.

Aflată la baza dealului Băița din localitatea Gherla, la intersecția drumurilor către Cluj Napoca, Bistrița , Baia Mare/ Satu Mare, Băile Băița sunt cunoscute datorită apelor sărate și sulfuroase folosite încă din perioada ocupației romane, fiind indicate în special pentru tratarea bolilor de piele precum și a celor reumatice. Apele minerale bicarbonate, slab sulfuroase, hipotone sunt benefice afecțiunilor reumastimale, ginecologice și a celor neurologice periferice.

Cu o suprafață de 25.000 mp se pretează dezvoltării unei baze de tratament, unui aqua park, spital de recuperare sau unei dezvoltați imobiliare!

Va așteptăm la vizionare!”

Leave A Comment